organizacija-porokeKot že sami veste, je organizacija poroke za nekatere pare najbolj stresna situacija v naših življenjih. Veliko je treba pripraviti in organizirati celotno poroko, da boste na vaš dan brez skrbi in se boste počutili nepozabno. V tem članku bomo predstavili par korakov do popolne poroke.

  • Razmislite o stilu in barvi

Najpomembnejša nit vaše popolne poroke so barve in stili. Dobro morate razmisliti v kakšni barvi boste izvedli celotno poroko. Saj se na barve nanaša celotna poroka in prav tako tudi vaša obleka. Stilov porok je veliko in vi se sami odločite kateri vam je najbolj blizu oz. všeč.

Poznamo zelo veliko stilov kot so :

-gotski stil
-starinski stil
-moderen stil
-eleganten stil
-preprost stil

  • Pošljite vabila!

Vabila so zelo pomemben del za vašo poroko. Z vabili morate začeti pravočasno! Poročna vabila se pošiljajo od 3-5 mesecev pred poroko. Razmislite o barvi in stilu vaših poročnih vabil in jih dajte tiskati čim prej. Vabila se po navadi izročijo ročno oz. osebno! Vendar imamo izjeme saj je veliko ljudi doma predaleč ali v tujini, zato jih pošljite, kar po pošti.

  • Izberite obleko:

Izbira obleke je najpomembnejši dogodek skoraj vsake neveste. Obleka je zelo vidna na poroki zato igra tudi glavno vlogo. Pojdite v salone in poskusite vse obleke, ki so vam na voljo. Imejte v glavi tudi kakšen stil vam paše glede na tip vaše postave. Salonov s poročnimi oblekami je ogromno, zato si vzamite čas in si izberite obleko, ki vam paše in se v njej počutite lahkotno in sproščeno. Za vašo poročno obleko pa lahko tudi izberete kakšnega modnega oblikovalca, da vam sešije obleko točno po vaši meri in okusu.

  • Razmislite o prostoru oz. lokaciji poroke in lokaciji medenih tednov:

Vsaka poroka je tudi odvisna od lokacije oz. prostora, kjer poteka obred in slavje. Pomembno je, da je vam prostor pri srcu in se počutite sproščeno. Možnosti je veliko:

-Gostilne
-gradovi
-kmečki turizmi
-dom
-tujina
-parki
-šotori

 

 

Organizacija poroke

Post navigation