vabila-za-porokoPoročna vabila so zelo pomemben del vaše poroke. Vabila morate poslati vsaj pol leta pred poroko oz. jih dostaviti. Poročna vabila so ponavadi prvi vtis kako bo sploh poroka izgledala. Po navadi so stilsko podobna na vašo dekoracijo in se ujemajo na vašo obleko oz. Barve in stil. Poznamo  tiskana in ročna poročna vabila. V tem članku bomo podrobneje opisali razliko med tiskanimi in ročnimi vabili.

 

Tiskana poročna vabila so vabila, ki so že v naprej pripravljena in jih ponavadi najdete v agencijah za poroke v kakšnih katalogih ali albumih. Tiskanih vabil ne morete v osnovi spreminjati lahko pa dodate kakšne pentlje, bleščice ali trakove po vaši izbiri. Tiskana vabila so tudi cenovno ugodnejša od ročnih saj so že v naprej pripravljena. Na ročna vabila se doda samo še vaše besedilo : lahko je šaljivo, resno ali vsebuje samo podatke.  Besedilo se natiska in pisavo si izberete povsem po vaši izbiri. Poleg vabila pa še dobite kuverto ali tulec v katero boste dali vabilo. Vabilo se ne bo umazalo in bo v roke povabljencu prišlo kot se spodobi. Pazljivi morate biti pri izbiri pisave. Saj nečitljiva oz. Preveč pestra pisava lahko zmede goste in zamenjajo datume ali lokacijo. V naši agenciji imamo 1.000 različnih primerov tiskanih vabil. Vabila so v vseh velikostih in barvah.

 

  • ROČNA POROČNA VABILA:

Ročna vabila pa so vabila, ki so narejena popolnoma ročno . So cenovno dražja saj je z njimi veliko več dela, kot pa z tiskanimi vabili. Ročna vabila so zelo praktična saj si zamislite motiv in kakšno bo vabilo izgledalo , mi pa ga naredimo točno po vaši meri. Uporabite domišljijo in mi vam naredimo popolno vabilo za vašo sanjsko poroko. V naši agenciji imamo preko 400 različnih primerov ročnih vabil, vendar smo zelo veseli popolnoma vaših in novih idej.  Izbira pisave in motiva je spet prepuščena vam samim, veliko pa se jih odloči tudi za kaligrafsko ročno pisavo, ki izgleda zelo starinsko in graščinsko. Ročna vabila so v vseh barvah in v vseh oblikah , kar si jih lahko zamislite.

 

  • KOMBINIRANA VABILA:

So pa vabila, ki so ročnega in tiskanega izvora. Lahko si izberete tiskano vabilo in sip o želji dodate kakšen ročen izdelek kakšno pentljo ali kaj podobnega. Lahko izberete tudi ročno vabilo in se naknadno doda tisk oz tiskovina. Lahko vam dodamo tudi vodni tisk ali kakšen drug tisk. Uporabite domišljijo  in mi smo tu za vas, da vam vse to tudi uresničimo…

 

Unikatna in tiskana poročna vabila

Post navigation